Blog

Zerif supports a custom frontpage

Reservert mot nummeropplysning

reservert mot nummeropplysning

Sist når jeg byttet telefon nummer for 2 uker siden hos Telenor så sa jeg spesifikt ifra til de at jeg skulle ha telefon nummeret mitt reservert. 9. aug Nettkatalogene henter sin informasjon fra teleoperatørene. Om du ikke vil at teleoperatøren skal gi ut disse opplysningene kan du be operatøren om å reservere ditt navn og telefonnummer, samt eventuelt din adresse, mot oppføring. Dette kan ofte enkelt gjøres inne på teleoperatørens nettsider gjennom å. Bjørgvin Offline Tørr bak øra. Registrert: 23/07/ Innlegg: Sted: Bergen. Har fått noen slibrige smsèr. Nummeret er reservert mot å spore på etc. Noen i bransjen som kan hjelpe meg? Send gjerne innboks for nummeret. Topp .

Videos

: Reservert mot nummeropplysning

Reservert mot nummeropplysning 14
Reservert mot nummeropplysning Telenors IP-telefoni og bedriftsnett er nede Digi. Legg inn nummeret til personen i mottaker feltet. En løsning kan være å kjøre med hemmelig nummer kategorien strengere Der har du reservert mot nummeropplysning på at de ikke kan oppgi telefonnummeret til noen. Reservasjon mot nummeropplysning Det er enkelt og kostnadsfritt å reservere seg mot nummeropplysning. Mobilen kan også brukes som betalingsmiddel. Dersom du ikke har et Uabonnement kan du aktivere Sikker Bruk på Mine sider.
ONLINE SEX SHOP VONDT I PENIS 451
Reservert mot nummeropplysning 950
SEX HARSTAD MILF SOLO Om nummeret nå er registrert som reservert hos Telenor så vil det forsvinne av seg selv etter hvert. Gå inn på meldingssidene dine 3. På den andre side så kan det også være årsak er utenfor Telenor gratis pornovideoer leketøy for voksne kontroll. Dette får du hos oss Dette får du hos oss Billig mobilabonnement Dekningsgaranti Enkel kundeservice Fjordkraft Fordel. Mobildata og dekning Mobildata og dekning Mobildata kalkulator Data Rollover Hva bruker mest mobildata? Hei jeg har fått mange mobilmeldinger fra et telefonnummer som er skjult på internett og jeg vet ikke hvem avsenderen er. Vet du hvem som ser deg?

Reservert mot nummeropplysning -

Gå inn på meldingssidene dine 3. Om du ikke vil at teleoperatøren skal gi ut disse opplysningene kan du be operatøren om å reservere ditt navn og telefonnummer, samt eventuelt din adresse, mot oppføring. Jeg vil ikke gå til politiet med det, men det hadde hjulpet veldig om jeg hadde visst hvem det var som gjorde det. reservert mot nummeropplysning

Reservert mot nummeropplysning -

Når meldingen er sendt vil navnet på mottakeren stå oppført på siden du er på. En løsning kan være å kjøre med hemmelig nummer kategorien strengere Der har du lovverk på at de ikke kan oppgi telefonnummeret til noen. Mange synes det er ubehagelig at deres navn, adresse og telefonnummer listes opp i de ulike nettkatalogene.

0 thoughts on “Reservert mot nummeropplysning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *