Blog

Zerif supports a custom frontpage

P stav blødninger naken russejenter

p stav blødninger naken russejenter

jul Man ser også at jenter får hyppigere sopp etter at de debuterer seksuelt og at de som har sex flere ganger i måneden er noe mer utsatt. Utenom dette finner man I tillegg kan man prøve å bytte prevensjonsmiddel til et uten østrogen, for eksempel p-stav, hormonspiral eller minipille, for å se om det hjelper. Vi anbefaler derfor å ha litt tålmodighet og se det an litt, dersom blødningene er veldig uforutsigbare. For noen kvinner kan det å ta p-piller i tillegg til p-staven i en periode gjøre at blødningene blir mer regelmessig eller helt borte. En sjelden gang kan småblødninger skyldes en sykdom. Hvis du har hatt samleie uten kondom. Tenkte velge av av disse nå som jeg skal begynne med prevensjon igjen:) Noen som er fornøyd med disse? og ulemper?.

P stav blødninger naken russejenter -

Alle disse inneholder hormonet gestagen og altså ikke østrogen. Man kan få endret blødningsmønster med p-stav. Already have an account? Ha en fin dag! Guest badeand1   0 0. Share this post Link to post Share on other sites. En vanlig myte er ifølge Follestad at man må gjennom en gynekologisk undersøkelse før man kan få resept på p-piller.

P stav blødninger naken russejenter -

P-pille er jo en type pille som du skal ta, og hvor lenge du skal ta den uten pauser avhenger veldig av merke. Hvis alt er i orden, er det fritt frem å velge det du ønsker, sier han. 2. okt Du trenger ikke å gå til gynekologisk undersøkelse for å få p-piller. Alvorlige bivirkninger, som blodpropp, hjerneslag og hjerteinfarkt, er svært sjeldne ved p- pillebruk, og de rammer ytterst sjelden unge jenter i ten- og . Når man bruker p- piller, kan man også oppleve å ikke få blødninger i det hele tatt. apr Flere får også mindre smerter og blødninger av p-pillen. Mange jenter kan bruke denne, men det er en mulighet for å få blodpropp, hjerteinfarkt og hjerneslag. Mange vil i starten kjenne noen små bivirkninger som ømme pupper og kvalme, men dette er veldig vanlig i starten. Hvis ikke disse går over burde. SVAR: Hei! Det er normalt å ha uregelmessige blødninger når man har p-stav, men en større blødning i forbindelse med samleie kan som du sier også skyldes klamydia. Du forteller at du og p-stav (foto: armor-project.eu). Helsedirektoratet og WHO anbefaler langtidsvirkende reversible prevensjonsmetoder (LARC) til unge jenter . p stav blødninger naken russejenter

0 thoughts on “P stav blødninger naken russejenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *